| id: | 26788 | 
|---|---|
| Title: | Розробка сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини (за матеріалами кафе "Мрія" (ПП Кізвяр О.О.) | 
| Authors: | Чорна Д. М. | 
| Keywords: | технологія, інгредієнти, смузі, рецептура, сировина, показники якості, обладнання, лохина | 
| Date of publication: | 2021-02-23 10:22:26 | 
| Last changes: | 2021-02-23 10:22:26 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. Робота виконана за матеріалами кафе "Мрія", м. Хмельницький, ПП Кізвяр О.О. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26788 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26788.pdf Size : 209506 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |