The Repository of VTEI
id: 26788
Title: Розробка сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини (за матеріалами кафе "Мрія" (ПП Кізвяр О.О.)
Authors: Чорна Д.М.
Keywords: технологія, інгредієнти, смузі, рецептура, сировина, показники якості, обладнання, лохина
Date of publication: 2021-02-23 10:22:26
Last changes: 2021-02-23 10:22:26
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки сучасних технологій смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини. Робота виконана за матеріалами кафе "Мрія", м. Хмельницький, ПП Кізвяр О.О. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології смузі, розширення асортименту на основі регіональної сировини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26788
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26788.pdf Size : 209506 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge