id: | 26786 |
---|---|
Назва: | Розробка технології борошняних кондитерських виробів з лецитином (за матеріалами хмельницького приватного ліцею «МОЇ ОБРІЇ») |
Автори: | Шатківська Т.О. |
Ключові слова: | лецитин, кондитерські вироби, якість, обладнання, інжиніринг, рецептура кондитерських виробів |
Дата публікації: | 2021-02-23 10:21:44 |
Останні зміни: | 2021-02-23 10:21:44 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі досліджено фізико-хімічні та технологічні властивості та вимоги нормативної документації до сировини для виготовлення виробів з лецитином, традиційні технології пісочного печива, Розроблено рецептуру на кулінарний виріб «Печиво пісочне з лецитином», апробацію якого проводили на базі їдальні хмельницького приватного ліцею «МОЇ ОБРІЇ», м. Хмельницький. Підібрано необхідне обладнання, висвітлено санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного процесу та особливості заходів з охорони навколишнього природного середовища. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо розробки технологій борошняних кондитерських виробів з лецитином. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26786 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26786.pdf Розмір : 212670 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|