Репозиторій ВТЕІ
id: 26786
Назва: Розробка технології борошняних кондитерських виробів з лецитином (за матеріалами хмельницького приватного ліцею «МОЇ ОБРІЇ»)
Автори: Шатківська Т.О.
Ключові слова: лецитин, кондитерські вироби, якість, обладнання, інжиніринг, рецептура кондитерських виробів
Дата публікації: 2021-02-23 10:21:44
Останні зміни: 2021-02-23 10:21:44
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі досліджено фізико-хімічні та технологічні властивості та вимоги нормативної документації до сировини для виготовлення виробів з лецитином, традиційні технології пісочного печива, Розроблено рецептуру на кулінарний виріб «Печиво пісочне з лецитином», апробацію якого проводили на базі їдальні хмельницького приватного ліцею «МОЇ ОБРІЇ», м. Хмельницький. Підібрано необхідне обладнання, висвітлено санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного процесу та особливості заходів з охорони навколишнього природного середовища. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо розробки технологій борошняних кондитерських виробів з лецитином.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26786
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26786.pdf Розмір : 212670 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити