| id: | 26786 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології борошняних кондитерських виробів з лецитином (за матеріалами хмельницького приватного ліцею «МОЇ ОБРІЇ») | 
| Authors: | Шатківська Т. О. | 
| Keywords: | лецитин, кондитерські вироби, якість, обладнання, інжиніринг, рецептура кондитерських виробів | 
| Date of publication: | 2021-02-23 10:21:44 | 
| Last changes: | 2021-02-23 10:21:44 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі досліджено фізико-хімічні та технологічні властивості та вимоги нормативної документації до сировини для виготовлення виробів з лецитином, традиційні технології пісочного печива, Розроблено рецептуру на кулінарний виріб «Печиво пісочне з лецитином», апробацію якого проводили на базі їдальні хмельницького приватного ліцею «МОЇ ОБРІЇ», м. Хмельницький. Підібрано необхідне обладнання, висвітлено санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного процесу та особливості заходів з охорони навколишнього природного середовища. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо розробки технологій борошняних кондитерських виробів з лецитином. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26786 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26786.pdf Size : 212670 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |