| id: | 26785 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових (за матеріалами ресторану «Еталон» ФОП Поліщук М.І.) | 
| Authors: | Вереківська М. В. | 
| Keywords: | борошно, хлібобулочні вироби, технологія, розробка, зернові культури, композитні суші | 
| Date of publication: | 2021-02-23 10:21:20 | 
| Last changes: | 2021-02-23 10:21:20 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Метою роботи є розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових. Об'єктом дослідження виступають хлібобулочні вироби з використанням композитних сумішей. Предметом дослідження - технологія виробництва хлібобулочних виробів з використанням сумішей з борошна різних зернових і рецептура. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26785 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26785.pdf Size : 206640 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |