The Repository of VTEI
id: 26785
Title: Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових (за матеріалами ресторану «Еталон» ФОП Поліщук М.І.)
Authors: Вереківська М.В.
Keywords: борошно, хлібобулочні вироби, технологія, розробка, зернові культури, композитні суші
Date of publication: 2021-02-23 10:21:20
Last changes: 2021-02-23 10:21:20
Year of publication: 2021
Summary: Метою роботи є розробка технології хлібобулочних виробів з використанням композитивних сумішей борошна різних зернових. Об'єктом дослідження виступають хлібобулочні вироби з використанням композитних сумішей. Предметом дослідження - технологія виробництва хлібобулочних виробів з використанням сумішей з борошна різних зернових і рецептура.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26785
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26785.pdf Size : 206640 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge