Репозиторій ВТЕІ
id: 26784
Назва: Впровадження технологій виробництва макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна (за матеріалами ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС», ресторан)
Автори: Сандул Р.О.
Ключові слова: макаронні вироби, пшеничне борошно, технологія виробництва макаронних виробів
Дата публікації: 2021-02-23 10:20:35
Останні зміни: 2021-02-23 10:20:35
Рік видання: 2021
Аннотація: B poбoті досліджено особливості розробки та впровадження технологій виробництва макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна, висвітлено фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для макаронних виробів; розглянуто вимoги до cиpoвини пpи виpoбництві макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна відповідно до діючих стандартів; здійснено аналіз тeхнoлoгічних ocoбливocтей виробництва макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна. Розроблено технологію макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна з добавкою функціональних продуктів, зроблено продуктовий розрахунок, описано технологічне обладнання для виробництва даних виробів, інжиніринг технологічного забезпечення виробництва. Досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва та заходи з охорони праці і навколишнього середовища ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26784
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26784.pdf Розмір : 177806 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити