id: | 26784 |
---|---|
Title: | Впровадження технологій виробництва макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна (за матеріалами ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС», ресторан) |
Authors: | Сандул Р.О. |
Keywords: | макаронні вироби, пшеничне борошно, технологія виробництва макаронних виробів |
Date of publication: | 2021-02-23 10:20:35 |
Last changes: | 2021-02-23 10:20:35 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | B poбoті досліджено особливості розробки та впровадження технологій виробництва макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна, висвітлено фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для макаронних виробів; розглянуто вимoги до cиpoвини пpи виpoбництві макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна відповідно до діючих стандартів; здійснено аналіз тeхнoлoгічних ocoбливocтей виробництва макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна. Розроблено технологію макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна з добавкою функціональних продуктів, зроблено продуктовий розрахунок, описано технологічне обладнання для виробництва даних виробів, інжиніринг технологічного забезпечення виробництва. Досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва та заходи з охорони праці і навколишнього середовища ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26784 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26784.pdf Size : 177806 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|