The Repository of VTEI
id: 26784
Title: Впровадження технологій виробництва макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна (за матеріалами ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС», ресторан)
Authors: Сандул Р.О.
Keywords: макаронні вироби, пшеничне борошно, технологія виробництва макаронних виробів
Date of publication: 2021-02-23 10:20:35
Last changes: 2021-02-23 10:20:35
Year of publication: 2021
Summary: B poбoті досліджено особливості розробки та впровадження технологій виробництва макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна, висвітлено фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для макаронних виробів; розглянуто вимoги до cиpoвини пpи виpoбництві макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна відповідно до діючих стандартів; здійснено аналіз тeхнoлoгічних ocoбливocтей виробництва макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна. Розроблено технологію макаронних виробів з хлібопекарського пшеничного борошна з добавкою функціональних продуктів, зроблено продуктовий розрахунок, описано технологічне обладнання для виробництва даних виробів, інжиніринг технологічного забезпечення виробництва. Досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва та заходи з охорони праці і навколишнього середовища ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26784
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26784.pdf Size : 177806 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge