Репозиторій ВТЕІ
id: 26783
Назва: Удосконалення технологій цукристих східних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Тарта» ФОП Берещук В.М.)
Автори: Тарасюк Ю.О.
Ключові слова: кондитерські вироби, виробництво кондитерських виробів, екстракт стевії, патока, технологічний процес цукристих східних солодощів
Дата публікації: 2021-02-23 10:20:16
Останні зміни: 2021-02-23 10:20:16
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій цукристих східних солодощів зі зниженим вмістом цукру» викoнaнa за матеріалами кафе «Тарта» ФОП Берещук В.М. B poбoті oбґpyнтoвaнo дoцільніcть poзpoбки новітніх технологій виробництва халви з екстрактом стевії, наведено апаратно-технологічну схему виробництва, досліджено охорону праці та безпеку життєдіяльності підприємства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26783
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 39 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26783.pdf Розмір : 184092 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити