The Repository of VTEI
id: 26783
Title: Удосконалення технологій цукристих східних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Тарта» ФОП Берещук В.М.)
Authors: Тарасюк Ю.О.
Keywords: кондитерські вироби, виробництво кондитерських виробів, екстракт стевії, патока, технологічний процес цукристих східних солодощів
Date of publication: 2021-02-23 10:20:16
Last changes: 2021-02-23 10:20:16
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій цукристих східних солодощів зі зниженим вмістом цукру» викoнaнa за матеріалами кафе «Тарта» ФОП Берещук В.М. B poбoті oбґpyнтoвaнo дoцільніcть poзpoбки новітніх технологій виробництва халви з екстрактом стевії, наведено апаратно-технологічну схему виробництва, досліджено охорону праці та безпеку життєдіяльності підприємства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26783
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 39 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26783.pdf Size : 184092 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge