| id: | 26782 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології хумусу, виготовленого із застосуванням ТЕРМОМІКС (за матеріалами ТОВ «Сафарі», ресторан «T-Bone») |
| Автори: | Шелест Р. П. |
| Ключові слова: | THERMOMIX, технологія хумусу |
| Дата публікації: | 2021-02-23 10:19:23 |
| Останні зміни: | 2021-02-23 10:19:23 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Розробка технології хумусу, виготовленого із застосуванням ТЕРМОМІКС» викoнaнa за матеріалами ресторану «T-Bone», ТОВ «Сафарі». B poбoті продемонстровано актуальність застосування ТЕРМОМІКС у процесі виготовлення хумусу, доцільність poзpoбки нетрадиційних технологій хумусу, розроблено технологічну документацію на нову страву, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторану «T-Bone», ТОВ «Сафарі». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26782 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26782.pdf Розмір : 185699 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |