Репозиторій ВТЕІ
id: 26781
Назва: Наукове обґрунтування та розроблення інноваційних технологій страв з морської риби (за матеріалами кафе «Кінто» (ФОП Випірайленко О.Ю.)
Автори: Шмигельська К.С.
Ключові слова: морська риба, філе риби, тріска, технології страв з морської риби
Дата публікації: 2021-02-23 10:19:04
Останні зміни: 2021-02-23 10:19:04
Рік видання: 2021
Аннотація: В даний час морська риба користується великим попитом. Люди все більше почали піклуватись про своє здоров’я, обираючи для харчування рибу, тому що в ній міститься багато білка, йоду, макро- та мікроелементів, що висвітлено у першому розділі роботи. Враховуючи технологічний процес виготовлення страв з морської риби, у роботі описано методи дослідження, розроблено інноваційну технологію приготування страви «Риба по-поморськи», підібрано обладнання для забезпечення технологічного процесу приготування страв з морської риби, розраховано площу приміщення рибного цеху. Проаналізовано вимоги щодо санітарно-гігієнічного забезпечення підприємства кафе «Кінто» для приготування страв з морської риби, перераховано заходи з охорони праці, також було внесено пропозиції щодо удосконалення виробничого процесу в кафе «Кінто».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26781
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 41 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26781.pdf Розмір : 177814 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити