id: | 26781 |
---|---|
Назва: | Наукове обґрунтування та розроблення інноваційних технологій страв з морської риби (за матеріалами кафе «Кінто» (ФОП Випірайленко О.Ю.) |
Автори: | Шмигельська К.С. |
Ключові слова: | морська риба, філе риби, тріска, технології страв з морської риби |
Дата публікації: | 2021-02-23 10:19:04 |
Останні зміни: | 2021-02-23 10:19:04 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В даний час морська риба користується великим попитом. Люди все більше почали піклуватись про своє здоров’я, обираючи для харчування рибу, тому що в ній міститься багато білка, йоду, макро- та мікроелементів, що висвітлено у першому розділі роботи. Враховуючи технологічний процес виготовлення страв з морської риби, у роботі описано методи дослідження, розроблено інноваційну технологію приготування страви «Риба по-поморськи», підібрано обладнання для забезпечення технологічного процесу приготування страв з морської риби, розраховано площу приміщення рибного цеху. Проаналізовано вимоги щодо санітарно-гігієнічного забезпечення підприємства кафе «Кінто» для приготування страв з морської риби, перераховано заходи з охорони праці, також було внесено пропозиції щодо удосконалення виробничого процесу в кафе «Кінто». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26781 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 41 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26781.pdf Розмір : 177814 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|