| id: | 26781 | 
|---|---|
| Title: | Наукове обґрунтування та розроблення інноваційних технологій страв з морської риби (за матеріалами кафе «Кінто» (ФОП Випірайленко О.Ю.) | 
| Authors: | Шмигельська К. С. | 
| Keywords: | морська риба, філе риби, тріска, технології страв з морської риби | 
| Date of publication: | 2021-02-23 10:19:04 | 
| Last changes: | 2021-02-23 10:19:04 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В даний час морська риба користується великим попитом. Люди все більше почали піклуватись про своє здоров’я, обираючи для харчування рибу, тому що в ній міститься багато білка, йоду, макро- та мікроелементів, що висвітлено у першому розділі роботи. Враховуючи технологічний процес виготовлення страв з морської риби, у роботі описано методи дослідження, розроблено інноваційну технологію приготування страви «Риба по-поморськи», підібрано обладнання для забезпечення технологічного процесу приготування страв з морської риби, розраховано площу приміщення рибного цеху. Проаналізовано вимоги щодо санітарно-гігієнічного забезпечення підприємства кафе «Кінто» для приготування страв з морської риби, перераховано заходи з охорони праці, також було внесено пропозиції щодо удосконалення виробничого процесу в кафе «Кінто». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26781 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 41 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26781.pdf Size : 177814 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |