The Repository of VTEI
id: 26781
Title: Наукове обґрунтування та розроблення інноваційних технологій страв з морської риби (за матеріалами кафе «Кінто» (ФОП Випірайленко О.Ю.)
Authors: Шмигельська К.С.
Keywords: морська риба, філе риби, тріска, технології страв з морської риби
Date of publication: 2021-02-23 10:19:04
Last changes: 2021-02-23 10:19:04
Year of publication: 2021
Summary: В даний час морська риба користується великим попитом. Люди все більше почали піклуватись про своє здоров’я, обираючи для харчування рибу, тому що в ній міститься багато білка, йоду, макро- та мікроелементів, що висвітлено у першому розділі роботи. Враховуючи технологічний процес виготовлення страв з морської риби, у роботі описано методи дослідження, розроблено інноваційну технологію приготування страви «Риба по-поморськи», підібрано обладнання для забезпечення технологічного процесу приготування страв з морської риби, розраховано площу приміщення рибного цеху. Проаналізовано вимоги щодо санітарно-гігієнічного забезпечення підприємства кафе «Кінто» для приготування страв з морської риби, перераховано заходи з охорони праці, також було внесено пропозиції щодо удосконалення виробничого процесу в кафе «Кінто».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26781
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 41 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26781.pdf Size : 177814 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge