Репозиторій ВТЕІ
id: 26780
Назва: Розробка технології виробництва кулінарних виробів швидкого приготування (за матеріалами ресторану «ШоПоЧом» (ФОП Янова В.В.)
Автори: Янова В.В.
Ключові слова: швидке приготування, пароконвектомат, технології виробництва кулінарних виробів
Дата публікації: 2021-02-23 10:18:32
Останні зміни: 2021-02-23 10:18:32
Рік видання: 2021
Аннотація: У роботі розглядається сучасна світова тенденція у галузі харчових технологій – розробка технології виробів швидкого приготування з підвищеною біологічною цінністю, які здатні впливати на фізіологічні процеси в організмі людини, в тому числі, стимулювати і покращувати опірність до різних захворювань. Визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для виготовлення кулінарних виробів швидкого приготування; визнaчeні вимoги нормативної документації до cиpoвини; досліджено тeхнoлoгічні ocoбливocті виробництва кулінарних виробів швидкого приготування. Розроблено інноваційні технології кулінарних виробів швидкого приготування із застосуванням нетрадиційних кулінарних прийомів, висвітлено особливості технологічного обладнання, досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва кулінарних виробів швидкого приготування. Досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва та заходи з охорони праці і навколишнього середовища ресторану «ШоПоЧом» (ФОП Янова В.В.).
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26780
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26780.pdf Розмір : 210937 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити