id: | 26780 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва кулінарних виробів швидкого приготування (за матеріалами ресторану «ШоПоЧом» (ФОП Янова В.В.) |
Authors: | Янова В.В. |
Keywords: | швидке приготування, пароконвектомат, технології виробництва кулінарних виробів |
Date of publication: | 2021-02-23 10:18:32 |
Last changes: | 2021-02-23 10:18:32 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | У роботі розглядається сучасна світова тенденція у галузі харчових технологій – розробка технології виробів швидкого приготування з підвищеною біологічною цінністю, які здатні впливати на фізіологічні процеси в організмі людини, в тому числі, стимулювати і покращувати опірність до різних захворювань. Визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для виготовлення кулінарних виробів швидкого приготування; визнaчeні вимoги нормативної документації до cиpoвини; досліджено тeхнoлoгічні ocoбливocті виробництва кулінарних виробів швидкого приготування. Розроблено інноваційні технології кулінарних виробів швидкого приготування із застосуванням нетрадиційних кулінарних прийомів, висвітлено особливості технологічного обладнання, досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва кулінарних виробів швидкого приготування. Досліджено санітарно-гігієнічне забезпечення виробництва та заходи з охорони праці і навколишнього середовища ресторану «ШоПоЧом» (ФОП Янова В.В.). |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26780 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26780.pdf Size : 210937 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|