| id: | 26764 | 
|---|---|
| Title: | Інновації в організації обслуговування студентів харчуванням за місцем навчання (за матеріалами їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ) | 
| Authors: | Черниш А. М. | 
| Keywords: | обслуговування, харчування студентів, шведська лінія, ланч бокси, кейтеринг | 
| Date of publication: | 2021-02-18 09:59:52 | 
| Last changes: | 2021-02-18 09:59:52 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі визначено сутність, методи та форми обслуговування студентів харчуванням. Описано особливості організації харчування студентів за місцем навчання. Проаналізовано організаційно-економічну характеристику їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено оцінку процесу обслуговування студентів харчуванням у досліджуваній їдальні. Розроблено інноваційні засоби в організації обслуговування студентів харчуванням у їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено розрахунок ефективності запропонованих заходів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26764 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26764.pdf Size : 168590 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |