id: | 26764 |
---|---|
Title: | Інновації в організації обслуговування студентів харчуванням за місцем навчання (за матеріалами їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ) |
Authors: | Черниш А.М. |
Keywords: | обслуговування, харчування студентів, шведська лінія, ланч бокси, кейтеринг |
Date of publication: | 2021-02-18 09:59:52 |
Last changes: | 2021-02-18 09:59:52 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі визначено сутність, методи та форми обслуговування студентів харчуванням. Описано особливості організації харчування студентів за місцем навчання. Проаналізовано організаційно-економічну характеристику їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено оцінку процесу обслуговування студентів харчуванням у досліджуваній їдальні. Розроблено інноваційні засоби в організації обслуговування студентів харчуванням у їдальні Чернятинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Проведено розрахунок ефективності запропонованих заходів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26764 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26764.pdf Size : 168590 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|