| id: | 26763 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання, покращення якості продукції (за матеріалами пекарні (кондитерський цех) (ФОП Войтова Л.В.) |
| Автори: | Килимчук Д. С. |
| Ключові слова: | хлібобулочні виробів «відкладеного» випікання, технологія хлібобулочних виробів, крохмаль, пористість, формостійкість, вологість, кислотність |
| Дата публікації: | 2021-02-18 09:59:09 |
| Останні зміни: | 2021-02-18 09:59:09 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання. Проаналізовано ринок хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів в Україні та сучасні наукові дослідження у галузі хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів. Обґрунтовано доцільність використання модифікованого крохмалю в технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання. Встановлено позитивний вплив використання модифікованого крохмалю призводило до зниження пластичних властивостей і збільшення пружних властивостей, у порівнянні зі зразками на картопляному крохмалі. Розроблено технологію одержання хлібобулочних виробів відкладеної випічки з використанням модифікованого крохмалю. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники виробів випечених після заморожування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26763 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 49 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26763.pdf Розмір : 184905 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |