Репозиторій ВТЕІ
id: 26762
Назва: Розробка технології хлібобулочних виробів з цільнозернового борошна зі спельти (полби) (за матеріалами кондитерського цеху акціонерного товариства "Українська залізниця" регіональна філія "Південно-західна залізниця» виробничий підрозділ локомотивне депо"
Автори: Комарніцька А.В.
Ключові слова: хлібобулочні вироби, спельта, насіння чіа, інноваційні методи, технологічна схема
Дата публікації: 2021-02-18 09:57:39
Останні зміни: 2021-02-18 09:57:39
Рік видання: 2021
Аннотація: У роботі досліджено хімічні та технологічні властивості зерна спельти (полби) та його характеристики при випіканні хлібобулочних виробів. Був проаналізований хімічний склад спельти (полби) та порівняний з показниками пшениці, як основного виду сировини для виробництва хлібобулочних виробів. Були досліджені технології виробництва цільнозернового хліба зі спельти (полби) та проведена робота з розробки технології випікання цільнозернового хліба зі спельти (полби) з додаванням насіння чіа. Розглянуто необхідне обладнання для налагодження виробництва даного виду продукції та проведені розрахунки необхідних потужностей виробництва. Розглянуті та інтегровані у виробничий процес кондитерського цеху акціонерного товариства "Українська залізниця" методів санітарно-гігієнічної, екологічної та виробничої безпеки.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26762
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 52с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26762.pdf Розмір : 187826 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити