| id: | 26755 |
|---|---|
| Назва: | Перспективи розвитку розважальної складової в готельно-ресторанному сервісі (за матеріалами пабу «Art Pub Beer&Blues» (ФОП Добрий В.А.)) |
| Автори: | Дяченко О. В. |
| Ключові слова: | розважальні послуги, готельно-ресторанний сервіс, паб «Art Pub Beer&Blues» |
| Дата публікації: | 2021-02-18 09:52:43 |
| Останні зміни: | 2021-02-18 09:52:43 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | У роботі розкрито зміст розважальних послуг, окреслено їх місце у діяльності закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано розважальну складову діяльності пабу «Art Pub Beer&Blues», запропоновано шляхи її розвитку заради залучення більшої кількості відвідувачів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26755 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26755.pdf Розмір : 502137 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |