id: | 26755 |
---|---|
Назва: | Перспективи розвитку розважальної складової в готельно-ресторанному сервісі (за матеріалами пабу «Art Pub Beer&Blues» (ФОП Добрий В.А.)) |
Автори: | Дяченко О.В. |
Ключові слова: | розважальні послуги, готельно-ресторанний сервіс, паб «Art Pub Beer&Blues» |
Дата публікації: | 2021-02-18 09:52:43 |
Останні зміни: | 2021-02-18 09:52:43 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У роботі розкрито зміст розважальних послуг, окреслено їх місце у діяльності закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано розважальну складову діяльності пабу «Art Pub Beer&Blues», запропоновано шляхи її розвитку заради залучення більшої кількості відвідувачів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26755 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26755.pdf Розмір : 502137 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|