| id: | 26755 | 
|---|---|
| Title: | Перспективи розвитку розважальної складової в готельно-ресторанному сервісі (за матеріалами пабу «Art Pub Beer&Blues» (ФОП Добрий В.А.)) | 
| Authors: | Дяченко О. В. | 
| Keywords: | розважальні послуги, готельно-ресторанний сервіс, паб «Art Pub Beer&Blues» | 
| Date of publication: | 2021-02-18 09:52:43 | 
| Last changes: | 2021-02-18 09:52:43 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | У роботі розкрито зміст розважальних послуг, окреслено їх місце у діяльності закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано розважальну складову діяльності пабу «Art Pub Beer&Blues», запропоновано шляхи її розвитку заради залучення більшої кількості відвідувачів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26755 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26755.pdf Size : 502137 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |