id: | 26755 |
---|---|
Title: | Перспективи розвитку розважальної складової в готельно-ресторанному сервісі (за матеріалами пабу «Art Pub Beer&Blues» (ФОП Добрий В.А.)) |
Authors: | Дяченко О.В. |
Keywords: | розважальні послуги, готельно-ресторанний сервіс, паб «Art Pub Beer&Blues» |
Date of publication: | 2021-02-18 09:52:43 |
Last changes: | 2021-02-18 09:52:43 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | У роботі розкрито зміст розважальних послуг, окреслено їх місце у діяльності закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано розважальну складову діяльності пабу «Art Pub Beer&Blues», запропоновано шляхи її розвитку заради залучення більшої кількості відвідувачів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26755 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26755.pdf Size : 502137 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|