id: | 26752 |
---|---|
Назва: | Впровадження сучасних форм стимулювання праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (за матеріалами кав'ярні «ЖеТо» (ФОП Гришаєв А.Л.) |
Автори: | Іванюк Т.А. |
Ключові слова: | стимулювання праці, персонал, готельно-ресторанне господарства, кав'ярня «ЖеТо» |
Дата публікації: | 2021-02-18 09:49:33 |
Останні зміни: | 2021-02-18 09:49:33 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У роботі проаналізовано зміст поняття "стимулювання праці", розкрито особливості стимулювання праці персоналу закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано методи стимулювання праці працівників кав`ярні «ЖеТо», запропоновано впровадження сучасних форм стимулювання праці в аналізованому закладі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26752 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26752.pdf Розмір : 343144 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|