id: | 26752 |
---|---|
Title: | Впровадження сучасних форм стимулювання праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (за матеріалами кав'ярні «ЖеТо» (ФОП Гришаєв А.Л.) |
Authors: | Іванюк Т.А. |
Keywords: | стимулювання праці, персонал, готельно-ресторанне господарства, кав'ярня «ЖеТо» |
Date of publication: | 2021-02-18 09:49:33 |
Last changes: | 2021-02-18 09:49:33 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | У роботі проаналізовано зміст поняття "стимулювання праці", розкрито особливості стимулювання праці персоналу закладів готельно-ресторанного господарства, проаналізовано методи стимулювання праці працівників кав`ярні «ЖеТо», запропоновано впровадження сучасних форм стимулювання праці в аналізованому закладі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26752 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26752.pdf Size : 343144 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|