Репозиторій ВТЕІ
id: 26706
Назва: Корпоративне управління як елемент корпоративної культури в діяльності підприємств харчової промисловості
Автори: Лозовський О.М., Гудима Н.В.
Ключові слова: корпорація, корпоративна культура, корпоративне управління, підприємство, харчова галузь
Дата публікації: 2021-02-09 12:09:41
Останні зміни: 2021-02-09 12:09:41
Рік видання: 2017
Аннотація: У статті досліджується сутність корпоративного управління як елементу корпоративної культури. Висвітлюється значення корпоративних організацій та їх правовий статус, соціально-економічні фактори формування корпорацій. Розглядаються критерії ефективного розвитку корпоративних відносин. Охарактеризовано стан та системи корпоративного управління в харчовій промисловості, окреслюються основні напрямки оптимізації корпоративних відносин.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26706
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Науковий огляд. 2017. № 11 (43). С. 6-16
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26706.pdf Розмір : 430353 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити