id: | 26706 |
---|---|
Назва: | Корпоративне управління як елемент корпоративної культури в діяльності підприємств харчової промисловості |
Автори: | Лозовський О.М., Гудима Н.В. |
Ключові слова: | корпорація, корпоративна культура, корпоративне управління, підприємство, харчова галузь |
Дата публікації: | 2021-02-09 12:09:41 |
Останні зміни: | 2021-02-09 12:09:41 |
Рік видання: | 2017 |
Аннотація: | У статті досліджується сутність корпоративного управління як елементу корпоративної культури. Висвітлюється значення корпоративних організацій та їх правовий статус, соціально-економічні фактори формування корпорацій. Розглядаються критерії ефективного розвитку корпоративних відносин. Охарактеризовано стан та системи корпоративного управління в харчовій промисловості, окреслюються основні напрямки оптимізації корпоративних відносин. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26706 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Науковий огляд. 2017. № 11 (43). С. 6-16 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26706.pdf Розмір : 430353 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|