id: | 26706 |
---|---|
Title: | Корпоративне управління як елемент корпоративної культури в діяльності підприємств харчової промисловості |
Authors: | Лозовський О.М., Гудима Н.В. |
Keywords: | корпорація, корпоративна культура, корпоративне управління, підприємство, харчова галузь |
Date of publication: | 2021-02-09 12:09:41 |
Last changes: | 2021-02-09 12:09:41 |
Year of publication: | 2017 |
Summary: | У статті досліджується сутність корпоративного управління як елементу корпоративної культури. Висвітлюється значення корпоративних організацій та їх правовий статус, соціально-економічні фактори формування корпорацій. Розглядаються критерії ефективного розвитку корпоративних відносин. Охарактеризовано стан та системи корпоративного управління в харчовій промисловості, окреслюються основні напрямки оптимізації корпоративних відносин. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26706 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Науковий огляд. 2017. № 11 (43). С. 6-16 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26706.pdf Size : 430353 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|