| id: | 26706 | 
|---|---|
| Title: | Корпоративне управління як елемент корпоративної культури в діяльності підприємств харчової промисловості | 
| Authors: | Лозовський О. М., Гудима Н. В. | 
| Keywords: | корпорація, корпоративна культура, корпоративне управління, підприємство, харчова галузь | 
| Date of publication: | 2021-02-09 12:09:41 | 
| Last changes: | 2021-02-09 12:09:41 | 
| Year of publication: | 2017 | 
| Summary: | У статті досліджується сутність корпоративного управління як елементу корпоративної культури. Висвітлюється значення корпоративних організацій та їх правовий статус, соціально-економічні фактори формування корпорацій. Розглядаються критерії ефективного розвитку корпоративних відносин. Охарактеризовано стан та системи корпоративного управління в харчовій промисловості, окреслюються основні напрямки оптимізації корпоративних відносин. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26706 | 
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні | 
| Publication: | Науковий огляд. 2017. № 11 (43). С. 6-16 | 
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26706.pdf Size : 430353 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |