The Repository of VTEI
id: 26706
Title: Корпоративне управління як елемент корпоративної культури в діяльності підприємств харчової промисловості
Authors: Лозовський О.М., Гудима Н.В.
Keywords: корпорація, корпоративна культура, корпоративне управління, підприємство, харчова галузь
Date of publication: 2021-02-09 12:09:41
Last changes: 2021-02-09 12:09:41
Year of publication: 2017
Summary: У статті досліджується сутність корпоративного управління як елементу корпоративної культури. Висвітлюється значення корпоративних організацій та їх правовий статус, соціально-економічні фактори формування корпорацій. Розглядаються критерії ефективного розвитку корпоративних відносин. Охарактеризовано стан та системи корпоративного управління в харчовій промисловості, окреслюються основні напрямки оптимізації корпоративних відносин.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26706
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Науковий огляд. 2017. № 11 (43). С. 6-16
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26706.pdf Size : 430353 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge