Репозиторій ВТЕІ
id: 26693
Назва: Концепція ціннісно орієнтованого ревеню-менеджменту
Автори: Корж Н.
Ключові слова: ревеню-менеджмент, споживча цінність, система ревенюменеджменту, середня споживча цінність
Дата публікації: 2021-02-09 11:51:15
Останні зміни: 2021-02-09 11:51:15
Рік видання: 2019
Аннотація: Представлено ціннісно орієнтований підхід до ревеню-менеджменту, який інтегрує управління взаємовідносинами з клієнтами у вартісно орієнтоване управління завантаженістю готелів. Розглянуто стратегічні, тактичні та операційні дії з ревеню-менеджменту на основі індивідуалізації споживчої цінності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26693
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Вісник КНТЕУ. 2019. № 5. С. 33-47
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26693.pdf Розмір : 558308 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити