Репозиторій ВТЕІ
id: 26655
Назва: Ресторанна справа
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанна справа, заклади ресторанного господарства, виробництво, обслуговування, інноваційні методи
Дата публікації: 2021-02-08 09:27:07
Останні зміни: 2021-02-08 09:27:07
Рік видання: 2020
Аннотація: Завдання до практичних занять розроблені відповідно до затверджених навчальних планів Вінницького торговельно-економічного інституту (КНТЕУ) і робочої програми дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти «бакалавр» галузей знань 24 «Сфера обслуговування» та 07 «Управління та адміністрування».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26655
Тип видання: Завдання до практичних занять
Видавництво: : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 114 с.
Розташовується в колекціях: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26655.pdf Розмір : 1074894 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити