Репозиторій ВТЕІ
id: 26635
Назва: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства = Нospitality and restaurant business eguipment
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: устаткування, універсальні кухонні машини, теплове обладнання
Дата публікації: 2021-02-04 11:31:04
Останні зміни: 2021-02-04 11:31:04
Рік видання: 2020
Аннотація: Самостійна робота з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції, на яких розглядаються базові та проблемні положення курсу. Самостійна робота спрямована на опанування навичками щодо прийняття самостійних рішень, пов’язаних з функціонуванням закладів готельно-ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26635
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 19 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26635.pdf Розмір : 290223 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити