id: | 26635 |
---|---|
Назва: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства = Нospitality and restaurant business eguipment |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | устаткування, універсальні кухонні машини, теплове обладнання |
Дата публікації: | 2021-02-04 11:31:04 |
Останні зміни: | 2021-02-04 11:31:04 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Самостійна робота з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції, на яких розглядаються базові та проблемні положення курсу. Самостійна робота спрямована на опанування навичками щодо прийняття самостійних рішень, пов’язаних з функціонуванням закладів готельно-ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26635 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 19 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26635.pdf Розмір : 290223 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|