id: | 26635 |
---|---|
Title: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства = Нospitality and restaurant business eguipment |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | устаткування, універсальні кухонні машини, теплове обладнання |
Date of publication: | 2021-02-04 11:31:04 |
Last changes: | 2021-02-04 11:31:04 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Самостійна робота з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції, на яких розглядаються базові та проблемні положення курсу. Самостійна робота спрямована на опанування навичками щодо прийняття самостійних рішень, пов’язаних з функціонуванням закладів готельно-ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26635 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 19 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26635.pdf Size : 290223 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|