| id: | 26364 |
|---|---|
| Назва: | Маркетингові аспекти управління олійно-жировими підприємствами |
| Автори: | Поліщук І. І., Довгань Ю. В. |
| Ключові слова: | маркетинг, управління, концепція, олійно-жирове підприємство, продукт, ланцюг поставок, інтерес |
| Дата публікації: | 2021-01-19 09:30:22 |
| Останні зміни: | 2021-01-19 09:30:22 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Дана робота присвячена вивченню питань управління підприємствами заснованому на маркетингових концепціях які орієнтовані на ринок та потреби споживачів. Маркетингова концепція управління проходить у своєму розвитку певні етапи ринкової орієнтації підприємства. Підприємства, в залежності від своїх цілей, можливостей, внутрішніх та зовнішніх умов діяльності, обирають та реалізують одну з маркетингових концепцій управління або їх комбінацію. Вибір підприємством тієї чи іншої маркетингової концепції управління та подальше формування маркетингової стратегії здійснюється на основі результатів проведених маркетингових досліджень ринкової ситуації, потреб і поведінки споживачів та інших суб’єктів ринку тощо. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26364 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Вісник Херсонського національного технічного університету. № 2(73). 2020. С. 93-100 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26364.pdf Розмір : 490529 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |