Репозиторій ВТЕІ
id: 26354
Назва: Організаційно-економічні умови формування сировинної бази переробних підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК
Автори: Довгань Ю.В.
Ключові слова: олійно-жировий підкомплекс АПК, сировинна база, олійне насіння, економіко-виробничі взаємовідносини, виробництво, заготівля, зберігання, переробка, збут, Вінницька область
Дата публікації: 2021-01-18 14:24:32
Останні зміни: 2021-01-18 14:24:32
Рік видання: 2016
Аннотація: Розглянуто особливості формування сировинної бази переробних підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК. Досліджено систему виробничо-економічних взаємовідносин ключових регіональних суб’єктів ринку олійного насіння та продуктів його переробки. Встановлено проблеми, які виникають при формуванні сировинної бази олійного насіння. Проаналізовано динаміку обсягів виробництва олійного насіння у Вінницькій області та основні показники його переробки спеціалізованими переробними підприємствами. Окреслено перспективні розвитку та напрями удосконалення механізму формування сировинної бази підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК Вінницькій області.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26354
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2016. № 9. С. 50-60
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26354.pdf Розмір : 1732964 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити