The Repository of VTEI
id: 26354
Title: Організаційно-економічні умови формування сировинної бази переробних підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК
Authors: Довгань Ю.В.
Keywords: олійно-жировий підкомплекс АПК, сировинна база, олійне насіння, економіко-виробничі взаємовідносини, виробництво, заготівля, зберігання, переробка, збут, Вінницька область
Date of publication: 2021-01-18 14:24:32
Last changes: 2021-01-18 14:24:32
Year of publication: 2016
Summary: Розглянуто особливості формування сировинної бази переробних підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК. Досліджено систему виробничо-економічних взаємовідносин ключових регіональних суб’єктів ринку олійного насіння та продуктів його переробки. Встановлено проблеми, які виникають при формуванні сировинної бази олійного насіння. Проаналізовано динаміку обсягів виробництва олійного насіння у Вінницькій області та основні показники його переробки спеціалізованими переробними підприємствами. Окреслено перспективні розвитку та напрями удосконалення механізму формування сировинної бази підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК Вінницькій області.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26354
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2016. № 9. С. 50-60
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26354.pdf Size : 1732964 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge