| id: | 26354 |
|---|---|
| Title: | Організаційно-економічні умови формування сировинної бази переробних підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК |
| Authors: | Довгань Ю. В. |
| Keywords: | олійно-жировий підкомплекс АПК, сировинна база, олійне насіння, економіко-виробничі взаємовідносини, виробництво, заготівля, зберігання, переробка, збут, Вінницька область |
| Date of publication: | 2021-01-18 14:24:32 |
| Last changes: | 2021-01-18 14:24:32 |
| Year of publication: | 2016 |
| Summary: | Розглянуто особливості формування сировинної бази переробних підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК. Досліджено систему виробничо-економічних взаємовідносин ключових регіональних суб’єктів ринку олійного насіння та продуктів його переробки. Встановлено проблеми, які виникають при формуванні сировинної бази олійного насіння. Проаналізовано динаміку обсягів виробництва олійного насіння у Вінницькій області та основні показники його переробки спеціалізованими переробними підприємствами. Окреслено перспективні розвитку та напрями удосконалення механізму формування сировинної бази підприємств олійно-жирового підкомплексу АПК Вінницькій області. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26354 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2016. № 9. С. 50-60 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26354.pdf Size : 1732964 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |