id: | 26305 |
---|---|
Title: | Формування маркетингової стратегії просування інноваційних рослинних харчових олій |
Authors: | Довгань Ю.В. |
Keywords: | інновація, маркетинг, стратегія, харчування, продукт, олія, НДДКР, споживач, якість |
Date of publication: | 2021-01-18 09:52:36 |
Last changes: | 2021-01-18 09:52:36 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Дана робота присвячена обґрунтуванню та розробці рекомендацій щодо формування та реалізації маркетингової інноваційної стратегії олійно-жировими підприємствами харчової галузі, які здійснюють виробництво рослинних харчових олій. Висновки і рекомендації отримані на основі системного маркетингового аналізу перспектив інноваційних рослинних харчових олій та функціональних продуктів харчування на глобальному ринку з урахуванням сучасних тенденцій інноваційно-інвестиційної активності українських промислових підприємств, стратегічного аналізу просування інноваційних харчових продуктів на ринок. Здійснено структурний та змістовний аналіз інноваційної характеристики рослинних харчових олій. Запропоновано сучасний інструментарій маркетингу інновацій при виробництві рослинних харчових олій. Розроблено рекомендації щодо формування та реалізації стратегії просування рослинних харчових олій на основі використання методології розгортання функції якості. Рекомендовано при формуванні ефективної стратегії просування рослинних харчових олій враховувати традиційні смаки та вподобання споживачів на всіх стадіях НДДКР. Окреслено шляхи подальшого розвитку концепції маркетингу інновацій і можливостей його застосування виробничими підприємствами агропродовольчого підкомплексу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26305 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Економіка та держава. 2020. № 1. С. 126-131 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26305.pdf Size : 272165 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|