| id: | 26219 |
|---|---|
| Назва: | Економіка готелів і ресторанів |
| Автори: | Рябенька М. О. |
| Ключові слова: | економіка готелів і ресторанів |
| Дата публікації: | 2021-01-14 15:13:28 |
| Останні зміни: | 2021-01-14 15:13:28 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань і практичних навичок щодо аналізу та планування економічних явищ і процесів, що дозволяє їм самостійно аналізувати і давати оцінку результатам фінансово-господарської діяльності підприємств готельного та ресторанного господарства, прогнозувати соціально-економічні наслідки рішень, які приймаються в умовах ринкової економіки. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26219 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 42 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26219.pdf Розмір : 532387 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |