Репозиторій ВТЕІ
id: 26219
Назва: Економіка готелів і ресторанів
Автори: Рябенька М.О.
Ключові слова: економіка готелів і ресторанів
Дата публікації: 2021-01-14 15:13:28
Останні зміни: 2021-01-14 15:13:28
Рік видання: 2020
Аннотація: Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань і практичних навичок щодо аналізу та планування економічних явищ і процесів, що дозволяє їм самостійно аналізувати і давати оцінку результатам фінансово-господарської діяльності підприємств готельного та ресторанного господарства, прогнозувати соціально-економічні наслідки рішень, які приймаються в умовах ринкової економіки.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26219
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 42 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26219.pdf Розмір : 532387 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити