id: | 26215 |
---|---|
Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан італійської кухні і піцерія в зоні відпочинку на березі Дніпра з впровадженням новітніх технологій соусів) |
Автори: | Кучерява М.О. |
Ключові слова: | ресторанне господарства, технології приготування соусів, італійська кухня |
Дата публікації: | 2021-01-14 15:01:58 |
Останні зміни: | 2021-01-14 15:01:58 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | об'єкт дослідження - ресторан італійської кухні та піцерія в зоні відпочинку на березі Дніпра з впровадженням новітніх технологій приготування соусів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26215 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с. |
Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26215.jpg Розмір : 186202 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
|