Репозиторій ВТЕІ
id: 26215
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан італійської кухні і піцерія в зоні відпочинку на березі Дніпра з впровадженням новітніх технологій соусів)
Автори: Кучерява М.О.
Ключові слова: ресторанне господарства, технології приготування соусів, італійська кухня
Дата публікації: 2021-01-14 15:01:58
Останні зміни: 2021-01-14 15:01:58
Рік видання: 2020
Аннотація: об'єкт дослідження - ресторан італійської кухні та піцерія в зоні відпочинку на березі Дніпра з впровадженням новітніх технологій приготування соусів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26215
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с.
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26215.jpg Розмір : 186202 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний

Збільшити