id: | 26215 |
---|---|
Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан італійської кухні і піцерія в зоні відпочинку на березі Дніпра з впровадженням новітніх технологій соусів) |
Authors: | Кучерява М.О. |
Keywords: | ресторанне господарства, технології приготування соусів, італійська кухня |
Date of publication: | 2021-01-14 15:01:58 |
Last changes: | 2021-01-14 15:01:58 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | об'єкт дослідження - ресторан італійської кухні та піцерія в зоні відпочинку на березі Дніпра з впровадженням новітніх технологій приготування соусів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26215 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с. |
In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26215.jpg Size : 186202 byte Format : Image jpg Access : For all | |
|