Репозиторій ВТЕІ
id: 26213
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Крижопіль (об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів)
Автори: Паламарчук Т.О.
Ключові слова: ресторанне господарство, білоруська кухня, молочний бар, технології приготування страв з картоплі, овочеві екстракти
Дата публікації: 2021-01-14 14:59:53
Останні зміни: 2021-01-14 14:59:53
Рік видання: 2020
Аннотація: Об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26213
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 67 с.
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26213.jpg Розмір : 187859 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний

Збільшити