| id: | 26213 |
|---|---|
| Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Крижопіль (об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів) |
| Автори: | Паламарчук Т. О. |
| Ключові слова: | ресторанне господарство, білоруська кухня, молочний бар, технології приготування страв з картоплі, овочеві екстракти |
| Дата публікації: | 2021-01-14 14:59:53 |
| Останні зміни: | 2021-01-14 14:59:53 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26213 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 67 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26213.jpg Розмір : 187859 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
| |
