id: | 26213 |
---|---|
Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Крижопіль (об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів) |
Автори: | Паламарчук Т.О. |
Ключові слова: | ресторанне господарство, білоруська кухня, молочний бар, технології приготування страв з картоплі, овочеві екстракти |
Дата публікації: | 2021-01-14 14:59:53 |
Останні зміни: | 2021-01-14 14:59:53 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26213 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 67 с. |
Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26213.jpg Розмір : 187859 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
|