| id: | 26213 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Крижопіль (об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів) |
| Authors: | Паламарчук Т. О. |
| Keywords: | ресторанне господарство, білоруська кухня, молочний бар, технології приготування страв з картоплі, овочеві екстракти |
| Date of publication: | 2021-01-14 14:59:53 |
| Last changes: | 2021-01-14 14:59:53 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26213 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 67 с. |
| In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26213.jpg Size : 187859 byte Format : Image jpg Access : For all | |
| |
