Репозиторій ВТЕІ
id: 26209
Назва: Дослідження шляхів оптимізації нутрієнтного складу страв з гарбуза
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: технологія, інновації, гарбуз, функціональні продукти, властивості, показники якості, шрот, імбир, мед, кокосове молоко
Дата публікації: 2021-01-13 19:46:02
Останні зміни: 2021-01-13 19:46:02
Рік видання: 2019
Аннотація: У статті досліджено харчову та біологічну цінність страв із гарбуза; виявлено особливості технології приготування страв із гарбуза; обґрунтовано необхідність впровадження інноваційних технологій гарбузових страв; проведено аналіз діючих технологій страв із гарбуза; визначено структурно-механічні, фізико-хімічні, функціональні та технологічні показники розроблених страв із гарбуза; розроблено технологічну документацію на нові страви; дано порівняльну характеристику розроблених страв із гарбуза зі стравами-аналогами. Для удосконалення діючих рецептур страв з гарбуза у роботі запропоновано додати такі інгредієнти: пшоно з медом, імбир та кокосове молоко, шрот з вівса, гарбузове насіння. Результатами дослідження є створення нових кулінарних виробів з гарбуза на основі страв-аналогів, розробка технологічної документації.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26209
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Молодий вчений. 2019. № 4 (68). С. 192-195
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26209.pdf Розмір : 1355343 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити