The Repository of VTEI
id: 26207
Title: Перспективи розвитку виробництва функціональних молочних продуктів в Україні
Authors: Власенко В.В., Іваніщева О.А.
Keywords: функціональні молочні продукти, пробіотики, пребіотики, симбіотики, бактеріальні штами, пробіотичні еубактерії
Date of publication: 2021-01-13 17:07:11
Last changes: 2021-01-13 17:07:11
Year of publication: 2018
Summary: В статті розглянуто особливості функціональних продуктів. які одержують за інноваційними технологіями. Визначено основні критерії оцінки перспективних пробіотичних еубактерій, розглянуто властивості найбільш поширених бактеріальних штамів пробіотиків, наведено групи молочних продуктів за функціональними властивостями.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26207
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Scientific Letters of International Academic Society of Michal Baludansky. 2018. Vol. 6, № 4. P. 168-171
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26207.pdf Size : 2926541 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge