id: | 26206 |
---|---|
Назва: | Формування функціональних властивостей кулінарної продукції з авокадо |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | функціональні продукти, авокадо, оздоровче харчування, харчова цінність, ламінарія, кунжутна олія, показники якості |
Дата публікації: | 2021-01-13 17:04:10 |
Останні зміни: | 2021-01-13 17:04:10 |
Рік видання: | 2017 |
Аннотація: | У статті досліджено можливості удосконалення якості продукції з авокадо, її споживчі властивості та якісні сировини. Розроблено три нові страви з авокадо шляхом заміни деяких традиційних інгредієнтів на продукти, що мають виражені лікувально-профілактичні властивості, введення додаткових інгредієнтів та використання інноваційних способів кулінарної обробки. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26206 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Scientific letters of Academic Society of Michal Baludansky. 2017. Vol. 4, № 6. Р. 88-90 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26206.pdf Розмір : 2005002 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|