Репозиторій ВТЕІ
id: 26206
Назва: Формування функціональних властивостей кулінарної продукції з авокадо
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: функціональні продукти, авокадо, оздоровче харчування, харчова цінність, ламінарія, кунжутна олія, показники якості
Дата публікації: 2021-01-13 17:04:10
Останні зміни: 2021-01-13 17:04:10
Рік видання: 2017
Аннотація: У статті досліджено можливості удосконалення якості продукції з авокадо, її споживчі властивості та якісні сировини. Розроблено три нові страви з авокадо шляхом заміни деяких традиційних інгредієнтів на продукти, що мають виражені лікувально-профілактичні властивості, введення додаткових інгредієнтів та використання інноваційних способів кулінарної обробки.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26206
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Scientific letters of Academic Society of Michal Baludansky. 2017. Vol. 4, № 6. Р. 88-90
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26206.pdf Розмір : 2005002 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити