id: | 26206 |
---|---|
Title: | Формування функціональних властивостей кулінарної продукції з авокадо |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | функціональні продукти, авокадо, оздоровче харчування, харчова цінність, ламінарія, кунжутна олія, показники якості |
Date of publication: | 2021-01-13 17:04:10 |
Last changes: | 2021-01-13 17:04:10 |
Year of publication: | 2017 |
Summary: | У статті досліджено можливості удосконалення якості продукції з авокадо, її споживчі властивості та якісні сировини. Розроблено три нові страви з авокадо шляхом заміни деяких традиційних інгредієнтів на продукти, що мають виражені лікувально-профілактичні властивості, введення додаткових інгредієнтів та використання інноваційних способів кулінарної обробки. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26206 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Scientific letters of Academic Society of Michal Baludansky. 2017. Vol. 4, № 6. Р. 88-90 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26206.pdf Size : 2005002 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|