id: | 26194 |
---|---|
Назва: | Формування функціональних властивостей м’яких сирів на основі кориці |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | м’які сири, моцарела, функціональні компоненти, нутрієнти, технологічний процес, кориця, діабет |
Дата публікації: | 2021-01-13 15:44:57 |
Останні зміни: | 2021-01-13 15:44:57 |
Рік видання: | 2017 |
Аннотація: | В статті запропоновано шляхи формування функціональних властивостей м’яких сирів, обґрунтовано доцільність використання кориці як функціонального інгредієнту у їх складі, зокрема у моцарелі. Узагальнено технологічні особливості виготовлення м’яких сирів. Визначено роль кориці у профілактиці та лікуванні діабету. Проаналізовано наукові дослідження щодо впливу кориці на стан хворих діабетом. Доповнено та систематизовано теоретичну базу, яка необхідна для впровадження кориці у процес виробництва моцарели. Розроблено рекомендації щодо вживання кориці як лікувального компоненту у складі моцарели. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26194 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Молодий вчений. 2017. № 4 (44). С. 537-540 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26194.pdf Розмір : 379443 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|