Репозиторій ВТЕІ
id: 26193
Назва: Дослідження використання порошку ожини при виробництві бісквітних кондитерських виробів функціонального призначення
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: Функціональні властивості, ожина, порошок, бісквітний напівфабрикат, виробництво, рецептура, харчова цінність
Дата публікації: 2021-01-13 15:43:16
Останні зміни: 2021-01-13 15:43:16
Рік видання: 2017
Аннотація: Розглядається можливість застосування порошку ожини у виробництві
борошняних кондитерських виробів з метою створення продуктів
функціонального призначення. Наведено хімічний склад різних сортів ожини.
Представлена технологічна схема і рецептура виробництва бісквітного
напівфабрикату з порошком ожини. Досліджено органолептичні і фізикохімічні показники розробленого бісквіта. Представлено харчову цінність
бісквіту з порошком ожини і ступінь задоволення добової потреби організму в
основних харчових речовинах
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26193
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: Збірник наукових праць V Міжнародної науково- практичної конференції. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2017. Ч. 2. С. 260-268
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26193.pdf Розмір : 325475 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити