id: | 26193 |
---|---|
Назва: | Дослідження використання порошку ожини при виробництві бісквітних кондитерських виробів функціонального призначення |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | Функціональні властивості, ожина, порошок, бісквітний напівфабрикат, виробництво, рецептура, харчова цінність |
Дата публікації: | 2021-01-13 15:43:16 |
Останні зміни: | 2021-01-13 15:43:16 |
Рік видання: | 2017 |
Аннотація: | Розглядається можливість застосування порошку ожини у виробництві борошняних кондитерських виробів з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено хімічний склад різних сортів ожини. Представлена технологічна схема і рецептура виробництва бісквітного напівфабрикату з порошком ожини. Досліджено органолептичні і фізикохімічні показники розробленого бісквіта. Представлено харчову цінність бісквіту з порошком ожини і ступінь задоволення добової потреби організму в основних харчових речовинах |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26193 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: Збірник наукових праць V Міжнародної науково- практичної конференції. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2017. Ч. 2. С. 260-268 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26193.pdf Розмір : 325475 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|