The Repository of VTEI
id: 26193
Title: Дослідження використання порошку ожини при виробництві бісквітних кондитерських виробів функціонального призначення
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: Функціональні властивості, ожина, порошок, бісквітний напівфабрикат, виробництво, рецептура, харчова цінність
Date of publication: 2021-01-13 15:43:16
Last changes: 2021-01-13 15:43:16
Year of publication: 2017
Summary: Розглядається можливість застосування порошку ожини у виробництві
борошняних кондитерських виробів з метою створення продуктів
функціонального призначення. Наведено хімічний склад різних сортів ожини.
Представлена технологічна схема і рецептура виробництва бісквітного
напівфабрикату з порошком ожини. Досліджено органолептичні і фізикохімічні показники розробленого бісквіта. Представлено харчову цінність
бісквіту з порошком ожини і ступінь задоволення добової потреби організму в
основних харчових речовинах
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26193
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: Збірник наукових праць V Міжнародної науково- практичної конференції. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2017. Ч. 2. С. 260-268
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26193.pdf Size : 325475 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge