id: | 26193 |
---|---|
Title: | Дослідження використання порошку ожини при виробництві бісквітних кондитерських виробів функціонального призначення |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | Функціональні властивості, ожина, порошок, бісквітний напівфабрикат, виробництво, рецептура, харчова цінність |
Date of publication: | 2021-01-13 15:43:16 |
Last changes: | 2021-01-13 15:43:16 |
Year of publication: | 2017 |
Summary: | Розглядається можливість застосування порошку ожини у виробництві борошняних кондитерських виробів з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено хімічний склад різних сортів ожини. Представлена технологічна схема і рецептура виробництва бісквітного напівфабрикату з порошком ожини. Досліджено органолептичні і фізикохімічні показники розробленого бісквіта. Представлено харчову цінність бісквіту з порошком ожини і ступінь задоволення добової потреби організму в основних харчових речовинах |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26193 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: Збірник наукових праць V Міжнародної науково- практичної конференції. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2017. Ч. 2. С. 260-268 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26193.pdf Size : 325475 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|