The Repository of VTEI
id: 26189
Title: Етнічна кулінарія = Ethnic cooking
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: Кулінарія, технологія, процес, клімат, сировина, асортимент, континент
Date of publication: 2021-01-13 15:09:16
Last changes: 2021-01-13 15:09:16
Year of publication: 2020
Summary: Дисципліна "Етнічна кулінарія" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Харчові технології" і спрямована на опанування етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26189
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26189.pdf Size : 943543 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge