| id: | 26189 |
|---|---|
| Title: | Етнічна кулінарія = Ethnic cooking |
| Authors: | Іваніщева О. А. |
| Keywords: | Кулінарія, технологія, процес, клімат, сировина, асортимент, континент |
| Date of publication: | 2021-01-13 15:09:16 |
| Last changes: | 2021-01-13 15:09:16 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Дисципліна "Етнічна кулінарія" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Харчові технології" і спрямована на опанування етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26189 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26189.pdf Size : 943543 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |