id: | 26184 |
---|---|
Назва: | Організація ресторанного господарства = Restaurant business management |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | ресторан, організація, виробництво, обслуговування, методи, цехи, обладнання, персонал |
Дата публікації: | 2021-01-13 15:04:07 |
Останні зміни: | 2021-01-13 15:04:07 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Дисципліна "Організація ресторанного господарства" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Харчові технології" і спрямована на опанування теоретичних та практичних аспектів організації виробництва продукції та послуг ресторанного господарства й організації процесів обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства різних типів та класів. Метою дисципліни "Організація ресторанного господарства" є формування у здобувачів вищої освіти глибоких теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства та якісного обслуговування споживачів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26184 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 26 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26184.pdf Розмір : 753453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|