Репозиторій ВТЕІ
id: 26184
Назва: Організація ресторанного господарства = Restaurant business management
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: ресторан, організація, виробництво, обслуговування, методи, цехи, обладнання, персонал
Дата публікації: 2021-01-13 15:04:07
Останні зміни: 2021-01-13 15:04:07
Рік видання: 2020
Аннотація: Дисципліна "Організація ресторанного господарства" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Харчові технології" і спрямована на опанування теоретичних та практичних аспектів організації виробництва продукції та послуг ресторанного господарства й організації процесів обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства різних типів та класів. Метою дисципліни "Організація ресторанного господарства" є формування у здобувачів вищої освіти глибоких теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства та якісного обслуговування споживачів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26184
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 26 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26184.pdf Розмір : 753453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити