The Repository of VTEI
id: 26184
Title: Організація ресторанного господарства = Restaurant business management
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: ресторан, організація, виробництво, обслуговування, методи, цехи, обладнання, персонал
Date of publication: 2021-01-13 15:04:07
Last changes: 2021-01-13 15:04:07
Year of publication: 2020
Summary: Дисципліна "Організація ресторанного господарства" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Харчові технології" і спрямована на опанування теоретичних та практичних аспектів організації виробництва продукції та послуг ресторанного господарства й організації процесів обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства різних типів та класів. Метою дисципліни "Організація ресторанного господарства" є формування у здобувачів вищої освіти глибоких теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства та якісного обслуговування споживачів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26184
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 26 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26184.pdf Size : 753453 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge