| id: | 26184 |
|---|---|
| Title: | Організація ресторанного господарства = Restaurant business management |
| Authors: | Іваніщева О. А. |
| Keywords: | ресторан, організація, виробництво, обслуговування, методи, цехи, обладнання, персонал |
| Date of publication: | 2021-01-13 15:04:07 |
| Last changes: | 2021-01-13 15:04:07 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Дисципліна "Організація ресторанного господарства" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Харчові технології" і спрямована на опанування теоретичних та практичних аспектів організації виробництва продукції та послуг ресторанного господарства й організації процесів обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства різних типів та класів. Метою дисципліни "Організація ресторанного господарства" є формування у здобувачів вищої освіти глибоких теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства та якісного обслуговування споживачів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26184 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 26 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26184.pdf Size : 753453 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |