Репозиторій ВТЕІ
id: 26182
Назва: Технології ресторанної продукції = Restaurant products technologies
Автори: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Ключові слова: технологія, продукція, ресторан, страва, якість, процес, показники, інновації
Дата публікації: 2021-01-13 15:03:13
Останні зміни: 2021-01-13 15:03:13
Рік видання: 2020
Аннотація: Дисципліна "Технології ресторанної продукції" включена до блоку професійно спрямованих дисциплін навчальних планів підготовки бакалаврів галузей знань 24 "Сфера обслуговування", 18 "Виробництво та технології" Метою вивчення дисципліни "Технології ресторанної продукції" є опанування здобувачами теоретичних знань та практичних навичок виробництва кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства (далі ЗРГ), формування вмінь діагностувати технології кулінарної продукції ЗРГ як цілісних технологічних систем, спрямованих на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26182
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 31 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26182.pdf Розмір : 1193539 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити