| id: | 26182 |
|---|---|
| Title: | Технології ресторанної продукції = Restaurant products technologies |
| Authors: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
| Keywords: | технологія, продукція, ресторан, страва, якість, процес, показники, інновації |
| Date of publication: | 2021-01-13 15:03:13 |
| Last changes: | 2021-01-13 15:03:13 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Дисципліна "Технології ресторанної продукції" включена до блоку професійно спрямованих дисциплін навчальних планів підготовки бакалаврів галузей знань 24 "Сфера обслуговування", 18 "Виробництво та технології" Метою вивчення дисципліни "Технології ресторанної продукції" є опанування здобувачами теоретичних знань та практичних навичок виробництва кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства (далі ЗРГ), формування вмінь діагностувати технології кулінарної продукції ЗРГ як цілісних технологічних систем, спрямованих на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26182 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 31 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26182.pdf Size : 1193539 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |