id: | 26177 |
---|---|
Назва: | Виробництво і споживання сиру: історія та сучасність |
Автори: | Іваніщева О.А. |
Ключові слова: | Сир, історія, розвиток, джерела інформації, технологія, споживання, сировина, сировиробництво, процеси, наукові основи. |
Дата публікації: | 2021-01-13 12:57:47 |
Останні зміни: | 2021-01-13 12:57:47 |
Рік видання: | 2018 |
Аннотація: | В статті наведено історичні етапи розвитку сироробства, узагальнено та хронологізовано їх, починаючи з давніх-давен до сьогоднішнього дня. Проаналізовано стан виробництва та споживання сиру у різних країнах світу. 166 Доповнено та систематизовано теоретичну базу, яка необхідна для встановлення причинно-наслідкових зв’язків сучасного стану сироваріння у світі та Україні зокрема. Результатом дослідження є висновки про те, що кожна народність має свої традиції виробництва та споживання сиру, які сформувалися під впливом багатьох факторів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26177 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. Ч. II. С. 165-173 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26177.pdf Розмір : 441248 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|