| id: | 26177 |
|---|---|
| Title: | Виробництво і споживання сиру: історія та сучасність |
| Authors: | Іваніщева О. А. |
| Keywords: | сир, історія, розвиток, джерела інформації, технологія, споживання, сировина, сировиробництво, процеси, наукові основи |
| Date of publication: | 2021-01-13 12:57:47 |
| Last changes: | 2021-01-13 12:57:47 |
| Year of publication: | 2018 |
| Summary: | В статті наведено історичні етапи розвитку сироробства, узагальнено та хронологізовано їх, починаючи з давніх-давен до сьогоднішнього дня. Проаналізовано стан виробництва та споживання сиру у різних країнах світу. Доповнено та систематизовано теоретичну базу, яка необхідна для встановлення причинно-наслідкових зв’язків сучасного стану сироваріння у світі та Україні зокрема. Результатом дослідження є висновки про те, що кожна народність має свої традиції виробництва та споживання сиру, які сформувалися під впливом багатьох факторів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26177 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2018. Ч. II. С. 165-173 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26177.pdf Size : 441248 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |