id: | 26176 |
---|---|
Title: | Кондитерське і пекарське мистецтво = Confectionery and baking art |
Authors: | Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
Keywords: | кондитерські вироби, технологія, сировина, якість, процес, асортимент |
Date of publication: | 2021-01-13 12:49:35 |
Last changes: | 2021-01-13 12:49:35 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Сучасна кондитерська і пекарська продукція представлена великою групою виробів, різноманітною за своїм асортиментом. Визначальним чинником її конкурентоспроможності є висококваліфікований кадровий потенціал, до якого належать фахівці з харчових технологій. Дисципліна "Кондитерське і пекарське мистецтво" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на розуміння та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. Метою дисципліни є опанування здобувачами теоретичних знань та практичних навичок виробництва кондитерських та хлібобулочних виробів, формування вмінь діагностувати технології кондитерської продукції як цілісних технологічних систем, спрямованих на удосконалення існуючих та розробку нових, більш ефективних технологічних процесів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26176 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 22 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26176.pdf Size : 335321 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|